Läxa till 26 maj/Anette

Klass 1

Vi läste och jobbade med meningarna till avslutningen.  Ni som inte var där, kommer att få mejl av mig.

Läxa:  De sista bokstävern Q,W,Z i bokstavsbok och skrivbok.  Läsebok sidor 150-153 och sidan 73 i övningsboken

Klass 3

Vi läste Brödrakampen och gjorde uppgifterna på sidan 48 i övningsboken.

Läxa: Läsebok sid. 89-91 och sidan 50 i övningsboken.  Ta också med faktaboken om djur som de gjort.  Den ska vi använda på avslutningen.

Klass 8-9

Vi gick igenom de muntliga presentationerna.  Dessa kommer de att framföra på avslutningen.  De som inte kom, får repetera nästa gång.  Jag vill också ha deras powerpoint så att jag kan lägga den på min dator (ifall de glömmer sin sticka på avslutningen!!)

Läxa: Kopior.  Jag kommer att skicka dessa med mejl till er som itne kom.